Mirel Rădoi, previziuni despre meciul România-Norvegia din preliminariile EURO 2020: Să fie 1-0 în minutul 90+6, din ofsaid, dar să câştige România

Selecţionerul naţionalei de tineret a României, Mirel Rădoi, a reuşit a doua victorie la rând în preliminariile pentru Campionatul European din 2021, cu acelaşi scor, 3-0, iar acum aşteaptă un rezultat pozitiv şi la meciul primei reprezentative în faţa Norvegiei, care va fi marţi, de la ora 21:45.

275 afișări
Imaginea articolului Mirel Rădoi, previziuni despre meciul România-Norvegia din preliminariile EURO 2020: Să fie 1-0 în minutul 90+6, din ofsaid, dar să câştige România

Mirel Rădoi, despre România-Norvegia: Să fie 1-0 în minutul 90+6, din ofsaid, dar să câştige România

La finalul partidei, România U21 - Irlanda de Nord U21, scor 3-0, Mirel Rădoi a spus cum şi-ar dori să se defăşoare partida pe care o vor susţine marţi, 15 octombrie, "tricolorii" lui Cosmi Contra:

"Sper să nu se supere Contra. Să fie 1-0 în minutul 90+6, din ofsaid, dar să câştige România".

Cele două reprezentative joacă în etapa a opta din grupa F, în preliminariile Campionatului European din 2020. Echipa naţională are nevoie de o victorie, pentru a mai spera la turneul final. Partida se va juca pe Arena Naţională, iar România va fi susţinută de aproximativ 30.000 de copii.

"Mă aştept la un meci foarte greu, din toate punctele de vedere. Am încredere în jucători că vom face un meci foarte bun. Din punctul meu de vedere, niciunul dintre cei trei adversari rămaşi de înfruntat nu sunt uşori. Cred că Norvegia are o viteză în plus faţă de Suedia. Cu un rezultat pozitiv, vom fi mai aproape de o calificare.

Eu nu le transmit jucătorilor să joace la egal. Formaţia o voi alcătui în funcţie de calităţile adversarilor", a spus selecţionerul României, Cosmin Contra, în cadrul conferinţei de presă, susţinută înaintea partidei cu Norvegia.

Echipe probabile: România - Norvegia, de la ora 21:45

România: Tătăruşanu - R. Benzar, Nedelcearu, Toşca, Bancu - R. Marin, Bordeianu - Deac, N. Stanciu, Mitriţă - G. Puşcaş
Rezerve: I. Radu, Fl. Niţă, Rus, Fl. Coman, I. Hagi, Keşeru, Nistor, P. Anton, Burcă, I. Cristea, Mogoş, Cicâldău
Antrenor: Cosmin Contra

Norvegia: Jarstein - Elabdellaoui, Hovland, Ajer, Aleesami - Johansen, Berge, Henriksen, Selnæs - Odegaard - King
Rezerve: Nyland, Rossbach, Rosted, Nordtveit, Sørloth, T. Elyounoussi, M. Elyounoussi, Midtsjø, Svensson, Meling, B. Johnsen, Normann
Antrenor: Lars Lagerbäck

Stadion: Arena Naţională, Bucureşti
Arbitru: Robert Madden (Scoţia)
Asistenţi: David Roome, Sean Carr

Cum arată clasamentul grupei F:

1. Spania - 19 puncte
2. Suedia - 14 p.
3. România - 13 p.
4. Norvegia - 10 p.
5. Malta - 3 p.
6. Insulele Feroe - zero puncte

Programul României:

15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici