Miroslav Beranek este noul selecţioner al Kazahstanului

Tehnicianul ceh Miroslav Beranek, în vârstă de 53 de ani, a anunţat, luni, că a fost numit în funcţia de selecţioner al Kazahstanului, pentru un mandat valabil până la finalul preliminariilor Euro-2012, informează AFP.

4 afișări

"Mă voi afla pentru prima dată pe banca tehnică a echipei Kazahstanului la 9 februarie, la un meci amical cu Belarus", a spus Beranek, citat de agenţia CTK.

Contractul lui Beranek are o opţiune de prelungire pentru doi ani. Tehnicianul ceh îi succede în funcţia de selecţioner germanului Bernd Storck.

Miroslav Beranek a antrenat în trecut naţionala de tineret a Cehiei, campioană europeană în 2002. El a mai pregătit, între altele, echipele Slavia Praga, Debrecen şi Al Wasl.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici