Mititelu: A fost o complicitate grosolană între Mureşan, Mircea Sandu şi Lupescu

Finanţatorul echipei Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, după eliminarea formaţiei sale din Cupa României, în faţa grupării CFR Cluj, scor 0-1, că rezultatul este rodul unei complicităţi grosolane între preşedintele clubului clujean şi şefii FRF.

15 afișări
Imaginea articolului Mititelu: A fost o complicitate grosolană între Mureşan, Mircea Sandu şi Lupescu

Mititelu: A fost o complicitate grosolană între Mureşan, Mircea Sandu şi Lupescu (Imagine: Mediafax Foto)

"Este incredibil să fim furaţi în halul ăsta acasă, în faţa a 15-20.00 de spectatori! Am fost măcelăriţi. Asta se întâmplă când este amestecat politicul în fotbal. CFR Cluj de acum este Victoria Bucureşti din trecut. A fost o complicitate grosolană între Mureşan, Mircea Sandu şi Ionuţ Lupescu. Este incredibil, de trei ani CFR Cluj este împinsă să câştige trofeul. Să ne zică şi nouă, că mai bine nu ne mai prezentăm", a spus finanţatorul echipei Universitatea Craiova.

"Este vai de noi ce se va întâmpla în continuare! Ştiu că o să fiu suspendat, însă când eşti furat în halul ăsta, nu ştii ce să mai faci. O echipă atât de frumoasă să fie batjocorită în acest fel... Acum, vor da vina pe cei doi tuşieri, iar cei din federaţie vor ieşi din nou «basma curată». Toată lumea a zis de Iancu, în vară, că este nebun, dar se văd puterea lui Mureşan şi ajutorul lui Emil Boc. Ar fi bine ca echipele care mai au meciuri împotriva CFR Cluj să nu se prezinte. Îmi este ruşine că am luat masa astăzi cu Mureşan. Şi el a venit şi mi-a înfipt cuţitul pe la spate", a declarat Mititelu.

Echipa CFR Cluj s-a calificat în semifinalele Cupei României, după ce a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Universitatea Craiova, în sferturile de finală ale competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici