Mititelu: Bomba campionatului va fi să bată Steaua la Urziceni

Patronul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, că "bomba" campionatului ar fi ca echipa Steaua să învingă, în ultima etapă a campionatului, pe Unirea Urziceni.

11 afișări
Imaginea articolului Mititelu: Bomba campionatului va fi să bată Steaua la Urziceni

Mititelu: Bomba campionatului va fi să bată Steaua la Urziceni (Imagine: Mediafax Foto)

"Ce meci să fie Steaua - Craiova fără suporteri? Cum să-mi convină dacă jucăm fără suporteri când jucătorii noştri joacă mai bine sub presiunea publicului? Cei de la Rapid ne-au făcut cel mai mare bine prin atmosfera pe care au creat-o. Un meci foarte greu, Steaua mai are încă şanse, să nu uităm chestia asta, pentru că dacă ne bat pe noi şi la Urziceni au şanse mari să fie pe loc de Europa League", a declarat Mititelu.

"Credeţi că Becali se va duce la Urziceni să ia bataie? Asta va fi bomba campionatului, să bată Steaua la Urziceni. Amintiţi-vă de un meci în care toată lumea spunea că Rapid va câştiga la Craiova şi va fi campioană. Craiova avea un loc de Cupa Cupelor asigurat. Toata lumea a pariat şi bomba a venit că nu a câştigat Rapid la Craiova. Aşa că vă spun că Gigi Becali este foarte imprevizibil şi de aceea spun că va fi un meci foarte greu pentru noi. Macar să nu pierdem, deşi ne dorim să câştigăm, ar fi extraordinar acest lucru. Ar fi un retur de vis, cu victorii în faţa tuturor echipelor mari. Dar dacă facem un egal nu e rău deloc", a mai spus Mititelu, la Fanatik Show.

Adrian Mititelu menţionat că jucatorii Universităţii Craiova vor da totul pentru a învinge pe terenul Stelei, după o pauză de 20 de ani.

"Orice ar fi, cât de supăraţi şi de apăsaţi ar fi, meciul asta cu Steaua îl vor juca fără probleme. Ei îl aşteaptă şi doresc foarte multe de la meciul cu Steaua. Dacă analizaţi meciurile cu echipele mari, le-au jucat foarte determinaţi. Sunt olteni, orgolioşi, ambiţiosi, vor să bată pe Steaua, Dinamo, CFR, Urziceni, Timişoara", a subliniat Mititelu.

Partida Universitatea Craiova - Steaua, contând pentru etapa a XXXIII-a a Ligii I, se va disputa, vineri, cu începere de la ora 21.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici