Mititelu: Cum să fim favoriţi cu echipe cu apa până la gât?

Patronul grupării Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, nu consideră că echipa sa este favorită în meciurile cu echipele aflate în lupta pentru evitarea retrogradării, exemplu fiind înfrângerea de la Iaşi, din prima etapă a returului Ligii I.

12 afișări
Imaginea articolului Mititelu: Cum să fim favoriţi cu echipe cu apa până la gât?

Mititelu: Cum să fim favoriţi cu echipe cu apa până la gât? (Imagine: Mediafax Foto)

Adrian Mititelu crede că partida cu Gloria Bistriţa din etapa a XIX-a a Ligii I va fi foarte dificilă pentru echipa antrenată de Nicolo Napoli. "Nu putem să ne mai considerăm favoriţi. Cum să fim favoriţi când jucăm cu echipe cu apa până la gât? Bistriţa vine după o înfrângere acasă, are probleme mari vizavi de menţinerea pe prima scenă şi cel mai uşor este să joci în deplasare. O să vină să stea la cutie şi eventual să scape pe contraatac. Este un meci foarte, foarte greu", a declarat finanţatorul grupării craiovene.

Oficialul Universităţii Craiova consideră că echipa sa este urmărită de ghinion: "Njock şi Baird nu o să fie apţi de joc în etapa a doua a returului. Nu contează dacă joacă Njock, X sau Y, important e că jucătorii să nu mai aibă ghinionul pe care l-au avut la Iaşi. Nu mai cred nimic, pentru că am crezut foarte multe lucruri şi nu s-au adeverit, aşa că sunt foarte sceptic şi nu mai am curajul să cred nimic. Totul este posibil în ziua de astăzi. După meciul de la Iaşi, pe care l-am dominat 80 de minute, să văd atâta ghinion!"

Universitatea Craiova a pierdut partida cu Poli Iaşi, din cadrul etapei a XVIII-a a Ligii I, cu scorul de 0-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici