Mititelu îl atacă pe Săndoi

Patronul clubului Universitatea, Adrian Mititelu, l-a acuzat, luni, pe antrenorul naţionalei de tineret, Emil Săndoi, pentru faptul că, deşi este din Craiova, obişnuieşte să convoace numai buzoieni, stelişti şi dinamovişti.

11 afișări
Imaginea articolului Mititelu îl atacă pe Săndoi

Mititelu îl atacă pe Săndoi

"N-aţi văzut ce se întîmplă la tineret?! Toată lumea a văzut că avem tineri talentaţi, unii dintre ei au început să confirme. A trebuit să le spunem noi de un Găman, fundaş care are destule meciuri ca titular la Craiova. L-aţi văzut cum joacă şi nu are nici un meci la naţionala de juniori. Gângioveanu a pierdut «bacul», a fost plimbat, saracu' de el, prin Ţara Galilor. A plecat cu inima îndoită, era ultima data când se dădea bacul anul ăsta. S-a dus, dar acolo l-a băgat în tribună. Asta e! Culmea, deşi antrenorul e craiovean, e plină naţionala de tineret de buzoieni, stelişti şi dinamovişti. Asta e direcţia de urmat, probabil", a spus Mititelu, la Radio Oltenia.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici