Mititelu: Meciul cu Pandurii din Cupa României este mai important decât cel cu Rapid din campionat

Patronul grupării Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat că meciul cu Pandurii Târgu Jiu, programat miercuri, de la ora 20.30, la Piteşti, în optimile Cupei României, este mai important decât cel cu Rapid din etapa a XV-a a Ligii I.

13 afișări
Imaginea articolului Mititelu: Meciul cu Pandurii din Cupa României este mai important decât cel cu Rapid din campionat

Mititelu: Meciul cu Pandurii din Cupa României este mai important decât cel cu Rapid din campionat (Imagine: Mediafax Foto)

"În primul rând noi trebuie să trecem în Cupă de Pandurii, ăsta este primul nostru ţel, deocamdată în campionat suntem în grafic cum se spune, suntem acolo în primele şase, cum ne-am propus. Vă spun sincer, eu, Napoli şi întreg staful care ne ocupăm de Universitatea, ne-am propus ca după tur să fim pe primele şase poziţii şi să fim în primăvara Cupei, urmând ca la finalul sezonului să fim în finala Cupei şi în primele 5-6 în campionat. De aceea, primordial este să câştigăm miercuri cu Pandurii un meci foarte greu şi în continuare să luptăm şi în campionat şi să obţinem tot ce se poate obţine. Sincer, dacă ar fi să aleg între calificarea în Cupă şi meciul cu Rapid, aş alege Cupa", a spus Mititelu.

Mititelu a afirmat că revenirea pe stadionul Ion Oblemenco la meciul cu CS Otopeni a turnat puţin plumb în picioarele jucătorilor.

"Odată cu revenirea pe stadionul Ion Oblemenco i-a fost foarte greu echipei. Au resimţit foarte mult acest lucru toţi, pentru că şi străinii care sunt la noi au devenit şi ei olteni, pentru că au intrat în spiritul echipei şi ştiu ce se întâmplă. Nu avem jucător care să nu fie la curent cu ce înseamnă Craiova, iar dorinţa de a arăta că sunt buni şi că merită să fie urmaşii celor mai mari jucători din istoria Craiovei uneori dă greş. Tot timpul comparaţiile cu Craiova Maxima îi fac să poarte o răspundere şi o presiune imensă pe umeri şi vă daţi seama, dorinţa de arăta că sunt buni, că sunt urmaşii lui Balaci, Beldeanu, Ţicleanu, Ştefănescu sau Cârţu i-a făcut să sufere. Pe de altă parte, ne bucurăm foarte mult pentru prezenţa multor fani la meciurile cu Rapid şi Steaua, sunt convins că vor fi toate biletele epuizate. Această presiune s-ar putea să ne facă puţin rău, dar cred că vom trece cu brio", a spus Mititelu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici