Mititelu: Njock vrea să fenteze Universitatea şi să devină liber de contract

Preşedintele executiv al clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat că atacantul camerunez Jeremie Njock vrea să "fenteze" gruparea olteană şi să devină liber de contract.

10 afișări
Imaginea articolului Mititelu: Njock vrea să fenteze Universitatea şi să devină liber de contract

Mititelu: Njock vrea să fenteze Universitatea şi să devină liber de contract (Imagine: Mediafax Foto)

"Are şi tupeu Njock, după ce că nu a venit la pregătire, vrea acum să devină liber de contract. Este accidentat, dar doream să vedem şi noi ce fel de accidentare are. A pus un avocat să ne ceară să devină liber. Păi dacă el spune că este accidentat până în martie, de ce vrea să devină liber? Mai are doi ani contract cu Universitatea şi nu-i dăm drumul aşa uşor. Plus că am cerut cartea verde celor de la Tubize, iar ei nu au trimis-o, în schimb am primit o hârtie prin care se relatează faptul că Njock este accidentat. Înseamnă că ceva nu este în regulă, exact cum bănuiam, este încă o şmecherie a lui Njock", a spus Mititelu la Radio Oltenia Craiova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici