Mititelu: Orice arbitru sănătos la cap ar fi luat decizia corectă

Finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, vineri seară, după remiza, scor 1-1, cu F Vaslui, că "orice arbitru sănătos la cap" ar fi luat decizia corectă la golul vasluienilor, marcat de Mike Temwanjera după o fază controversată.

11 afișări
Imaginea articolului Mititelu: Orice arbitru sănătos la cap ar fi luat decizia corectă

Mititelu: Orice arbitru sănătos la cap ar fi luat decizia corectă (Imagine: Mediafax Foto)

"E greu acum, munceşti o viaţă întreagă şi când vezi că nu depinde totul numai de tine, simţi o oarecare frustrare. Cele două puncte de astăzi şi cele două pierdute cu Otopeni înseamnă că ar fi trebuit să avem 32 de puncte acum. La gol, jucătorii noştri s-au şi oprit, fiind convinşi că va fi semnalat ofsaid. Orice arbitru sănătos la cap ar fi luat decizia corectă. Arbitrii vor merge acasă acum, vor lua prima. Sunt convins că asistentul a fost rău intenţionat şi de rea credinţă", a afirmat Mititelu la GSP TV.

Adrian Mititelu a precizat că Universitatea Craiova merita mai mult decât arată clasamentul. "Acum ar fi fost o iarnă care ne putea da mândrie, după 10-12 ani de stat pe locurile 6-10, terminam şi noi pe podium la finalul turului. Sunt convins că a fost ceva premeditat, dacă nu era un ofsaid mare, atunci mai ziceam, dar aşa, sunt convins că a fost o mârşăvie. Clasamentul este mincinos, meritam mai mult ca punctaj. Probabil că este un alt purgatoriu prin care trebuie să trecem, o să vedem pe ce loc terminăm la finalul campionatului", a adăugat Mititelu.

Formaţia FC Vaslui a terminat la egalitate, vineri, pe teren propriu, scor 1-1 (1-0), partida disputată împotriva echipei Universitatea Craiova, în etapa a XVII-a a Ligii I. Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din Dan Lucian (central), Zoltan Szekely, Traian Marchiş (asistenţi) şi Emil Voicu (rezervă).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici