Mititelu şi Penescu nu mai transferă jucători în Capitală

Finanţatorul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, luni, că a încheiat un pact cu patronul grupării FC Argeş, Cornel Penescu, prin care va opri jucătorii din Oltenia şi Muntenia să plece la echipe din Capitală.

1 afișare
Imaginea articolului Mititelu şi Penescu nu mai transferă jucători în Capitală

Pact între Mititelu şi Penescu pentru a nu mai transfera jucători în Capitală

"Am un pact cu bunul meu prieten. Din această regiune, Oltenia şi Muntenia nu vor mai pleca jucători spre Capitală. Uitaţi-vă şi dumneavoastră cine sunt liderii în fotbalul românesc. Mutu, Neaga, Dică, Coman şi alţii care au plecat de la Piteşti. Chivu, Niculescu, Dănciulescu, Rădoi, jucătorii plecaţi din Craiova. Gata, robinetul s-a închis. Nimeni nu va mai ajunge în Bucureşti. Vom face între noi schimb. Dacă vom avea nevoie de cineva, vom lua şi invers. Aştept să văd peste doi ani cum vor arăta echipele din Capitală făra jucători din cele mai bune centre din ţară, Piteşti şi Craiova. Se vor bate şi îşi vor fura între ele jucătorii aşa cum procedează acum", a declarat Mititelu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici