Moartea lui Astori | Tătăruşanu, indignat după decesul fostului său coleg de la Fiorentina: "E scandalos!"

Ciprian Tătăruşanu (32 de ani) a oferit şi el o reacţie după dispariţia fostului său coleg de la Fiorentina, Davide Astori. Goalkeeperul român s-a declarat extrem de indignat de faptul că nu s-a ţinut nici măcar un minute de reculegere în memoria fundaşului italian.

1874 afișări
Imaginea articolului Moartea lui Astori | Tătăruşanu, indignat după decesul fostului său coleg de la Fiorentina: "E scandalos!"

Moartea lui Astori | Tătăruşanu, indignat după decesul fostului său coleg de la Fiorentina: "E scandalos!"

"E scandalos că nu s-a ţinut nici măcar un minut de reculegere", a spus Tătăruşanu, conform France Football, la aflarea veştii că Davide Astori a decedat.

Marseille - Nantes s-a terminat 1-1 şi, chiar dacă a reuşit să-şi ajute echipa să ia un punct pe Stade Velodrome, Ciprian Tătăruşanu s-a făcut remarcat şi după finalul partidei. Atunci, la zona mixtă, goalkeeperul naţionalei României a fost extrem de indignat la adresa oficialilor ligii franceze de fotbal, care nu au organizat nici măcar un minut de reculegere în memoria lui Davide Astori, decedat la 31 de ani.

Jurnaliştii de la France Football sunt cei care relatează episodul cu Ciprian Tătăruşanu în prin plan. Davide Astori a fost găsit mort, duminică dimineaţa, în camera de hotel unde Fiorentina era cazată pentru meciul cu Udinese. Din primele informaţii oficiale, fundaşul italian ar fi decedat din cauza unui stop cardio-circulator.

Printre alţii, Ianis Hagi, Adrian Mutu, Cristian Chivu, Mihai Bălaşa şi Cyril Thereau au transmis mesaje de condoleanţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici