Moft în vremea pandemiei. Ronaldo şi-a luat maşină de 10.000.000 euro: FOTO

  • Cristiano Ronaldo s-a autoizolat împreună cu familia la vila din Madeira
  • Rugani, Matuidi şi Dybala, colegi cu el la Juventus, au fost diagnosticaţi cu COVID-19
  • Ronaldo şi-a comandat o maşină de aproape 10 milioane euro, scrie BILD
16107 afișări
Imaginea articolului Moft în vremea pandemiei. Ronaldo şi-a luat maşină de 10.000.000 euro: FOTO

DE PUBLICAT Moft în vremea pandemiei. Ronaldo şi luat maşină de 10.000.000 euro

Moft în vreme de pandemie. Cristiano Ronaldo, care s-a autoizolat împreună cu familia la vila din insula Madeira, şi-a făcut un cadou scump. Potrivit BILD, el şi-a cumpărat un Bugatti Centodieci, în valoare de 9.5 milioane euro. Doar 10 astfel de exemplare există în lume, iar fotbalistul portughez a ţinut să fie unul dintre norocoşii proprietari.
 
Ronaldo este mare fan Bugatti, el având în garaj şi un Veyron, şi un Chiron.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici