Moggi: Mutu rămâne la Fiorentina

Impresarul Alessandro Moggi a declarat, marţi, pentru Radio Blu, că atacantul Adrian Mutu va rămâne la echipa Fiorentina, în ciuda zvonurilor conform cărora va pleca din vară, informează violanews.com.

10 afișări
Imaginea articolului Moggi: Mutu rămâne la Fiorentina

Moggi: Mutu rămâne la Fiorentina (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mutu vrea să rămână la Florenţa şi Fiorentina vrea să-l ţină. Am citit atâtea tâmpenii pe internet, dar nu e adevărat: nu a existat nicio întâlnire cu Real Madrid şi Ernesto Bronzetti. Bârfe", a declarat Alessandro Moggi, la Radio Blu.

Site-ul violaplanet.it a scris marţi atacantul Adrian Mutu va părăsi mai mult ca sigur formaţia AC Fiorentina la finalul sezonului, internaţionalul român intrând deja în contat cu impresarul Alessandro Moggi pentru a-i găsi o echipă la care să evolueze în anul competiţional următor.

Sursa citată a precizat că impresarul atacantului român, Alessandro Moggi, încearcă să-i găsească lui Mutu o formaţie din afara Italiei la care să evolueze sezonul viitor, principalele piste fiind Bayern Munchen şi Real Madrid: "Alessandro Moggi explorează pistele străine, cum ar fi Bayern Munchen. În ultimele 48 de ore a apărut o pistă care conduce către Real Madrid, având în vedere că Ernesto Bronzetti, intermediarul din Italia a lui Florentino Perez (n.r. - principalul favorit la preluarea preşedinţiei clubului madrilen din vară), a avut o întâlnire cu agentul lui Mutu".

Adrian Mutu a fost, potrivit presei din Italia, foarte aproape să părăsească clubul din Florenţa şi la începutul acestui sezon, formaţia AS Roma făcând o ofertă pentru achiziţionarera jucătorului român. Totuşi, Mutu a refuzat propunerea venită din partea echipei din capitala Italiei şi şi-a prelungit contractul cu gruparea pregătită de Cesare Prandelli.

Mutu se află la formaţia toscană din iulie 2006, iar în acest sezon jucătorul român a marcat 13 goluri pentru echipa din Florenţa.

Citeşte şi:

Mutu pleacă de la Fiorentina la finalul sezonului

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici