Moggi: Mutu vrea să rămână la Fiorentina până la finalul carierei

Agentul de jucători Alessandro Moggi, care îl împresariază pe Adrian Mutu, a declarat că atacantul român şi-a exprimat intenţia de a-şi prelungi contractul cu Fiorentina până la finalul carierei sale de fotbalist, informează site-ul italian tuttomercatoweb.com.

29 afișări
Imaginea articolului Moggi: Mutu vrea să rămână la Fiorentina până la finalul carierei

Moggi: Mutu vrea să rămână la Fiorentina până la finalul carierei (Imagine: Mediafax Foto)

"Situaţia lui Mutu a fost o telenovelă contruită un pic şi de mass-media. Mutu şi-a exprimat întodeauna intenţia de a rămâne la formaţia din Florenţa, chiar şi în momentele în care se zvonea de negocierile cu AS Roma legate de un transfer al său. În mai multe ocazii de atunci şi-a exprimat dorinţa de a-şi prelungi contractul cu Fiorentina până la sfârşitul carierei de jucător", a declarat impresarul italian, fiul fostului director general al clubului Juventus Torino, Luciano Moggi.

 

Adrian Mutu a fost, potrivit presei din Italia, foarte aproape să părăsească clubul din Florenţa şi la începutul acestui sezon, formaţia AS Roma făcând o ofertă pentru achiziţionarera jucătorului român. Totuşi, Mutu a refuzat propunerea venită din partea echipei din capitala Italiei şi şi-a prelungit contractul cu gruparea pregătită de Cesare Prandelli.

Internaţionalul român va fi apt de joc în zece zile după luxaţia suferită la cotul stâng, la 11 ianuarie, în meciul pierdut de Fiorentina, scor 1-2, pe teren propriu cu Lecce, în etapa a XVIII-a a campionatului Italiei.

Mutu se află la formaţia toscană din iulie 2006, iar până în prezent a marcat 39 de goluri în cele 72 de partide jucate pentru gruparea din Serie A.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici