Moldovan: Aşteptam mai mult de la Steaua în Liga Campionilor

Antrenorul formaţiei Rapid, Viorel Moldovan, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că aştepta mai mult de la Steaua în Liga Campionilor, arătându-se surprins de faptul că nu a reuşit să obţină până acum nicio victorie în grupa E.

40 afișări
Imaginea articolului Moldovan: Aşteptam mai mult de la Steaua în Liga Campionilor

Murat Yakin, Viorel Moldovan (Imagine: Laurenţiu Mich / Mediafax Foto)

"Un pic m-a surprins că Steaua şi Pandurii nu au reuşit nicio victorie în grupe până acum. Pandurii Târgu Jiu, fiind o echipă debutantă în cupele europene. putem spune că a fost OK. De la Steaua aşteptam mai mult. Chiar mă aşteaptam să treacă de această grupă. Eu cred că nu este aşa o diferenţă mare între Schalke, Basel şi Steaua. Dar uite că Basel a luat şase puncte celor de la Chelsea şi se bate acum pentru calificare. Sincer chiar credeam că Steaua poate face mai mult", a spus Moldovan.

Steaua Bucureşti a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, marţi, pe Arena Naţională, în compania formaţiei germane Schalke 04, în etapa a cincea a grupei E a Ligii Campionilor şi nu mai are şanse de accedere în primăvara europeană.

După disputarea a cinci etape din grupa E, Steaua ocupă ultimul loc în clasament cu trei puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici