Moldovan îi lasă să plece pe Hăisan şi Neagu de la FC Vaslui

Tehnicianul Viorel Moldovan a declarat, joi, că nu se va opune plecării de la FC Vaslui a jucătorilor Cristian Hăisan şi Răzvan Neagu, care şi-au manifestat dorinţa de a evolua la altă echipă din retur, .

19 afișări
Imaginea articolului Moldovan îi lasă să plece pe Hăisan şi Neagu de la FC Vaslui

Moldovan îi lasă să plece pe Hăisan şi Neagu de la FC Vaslui

Imediat după revenirea din vacanţa de iarnă, Răzvan Neagu i-a mărturisit antrenorului echipei FC Vaslui că nu reuşeşte să se adapteze noului stil de lucru impus de Moldovan.

"Răzvan Neagu a venit şi s-a predat, spunând că nu face faţă cerinţelor mele şi îi cer prea mult. Nu cred că va mai rămâne la FC Vaslui. Vrea să meargă împrumut la alte echipe, având liber din partea mea. De acum este problema administraţiei clubului", a afirmat Viorel Moldovan.

Tehnicianul vasluian a precizat că şi portarul Cristian Hăisan, care a jucat întregul sezon competiţional ca titular, ar putea părăsi gruparea moldoveană. "Hăisan s-ar putea să ne părăsească. Îşi doreşte să apere şi este normal, din moment ce a fost numărul 1 la Vaslui. Şi el, ca şi Neagu, a fost corect şi a venit la mine şi mi-a spus în faţă. Nu pot să-l ţin cu forţa. Dacă va pleca, vom căuta alt portar. Oricum, este greu să ai doi portari valoroşi în acelaşi timp", a adăugat Moldovan.

Antrenorul vasluienilor a mai spus ă nu-şi doreşte la echipă oameni nefericiţi şi, de aceea, va da drumul oricărui jucător care nu mai doreşte să evolueze sub culorile galben-verde.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici