Moldovan: Mă mulţumeşte acest rezultat

Tehnicianul echipei FC Vaslui, Viorel Moldovan, a declarat, vineri seară, după remiza, scor 1-1, cu Steaua, că acest rezultat din etapa a XVIII-a a Ligii I îl mulţumeşte şi că se aşteaptă ca jocul formaţiei sale să crească.

9 afișări
Imaginea articolului Moldovan: Mă mulţumeşte acest rezultat

Moldovan: Mă mulţumeşte acest rezultat (Imagine: Mediafax Foto)

"Am aşteptat mult de la acest meci, mă mulţumeşte acest rezultat. S-a văzut în a doua repriză că nici noi nici Steaua nu mai aveam un ritm bun de joc. Îi felicit pe băieţi pentru rezultat. Mă aştept să crească jocul echipei, să avem constanţă. Mi-aş fi dorit să câştig, dar sunt mulţumit şi aşa", a spus Moldovan.

El a precizat că Wesley, autorul golului vasluienilor, a făcut un joc bun. "A marcat la debut, a făcut un meci bun, dar sunt convins că poate mult mai mult. N-am ştiut să speculăm unele momente ale jocului, când am avut acele contraatacuri. Asta a fost limita băieţilor mei astăzi", a afirmat Moldovan, care a menţionat că de la Steaua i-a plăcut evoluţia lui Bogdan Stancu.

Formaţia FC Steaua a terminat la egalitate, vineri, pe teren propriu, scor 1-1 (1-1), partida disputată împotriva echipei FC Vaslui, în etapa a XVIII-a a Ligii I, prima a returului.

Citeşte şi

Becali: Cei mai slabi jucători ai Stelei, Kapetanos şi Dayro Moreno

Steaua-FC Vaslui, scor 1-1, în prima etapă a returului Ligii I

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici