Moldovan: Meciul cu Gloria este cel mai important din această toamnă

Antrenorul echipei FC Braşov, Viorel Moldovan, a declarat, luni, că meciul cu formaţia Gloria Bistriţa, din sferturile de finală ale Cupei României, este cel mai important din această toamnă.

14 afișări
Imaginea articolului Moldovan: Meciul cu Gloria este cel mai important din această toamnă

Moldovan: Meciul cu Gloria Bistriţa este cel mai important din această toamnă (Imagine: Mediafax Foto)

"Din punctul meu de vedere, meciul cu Gloria este cel mai important din această toamnă, pentru că dacă învingem vom ajunge în semifinalele competiţiei, iar acolo se joacă tur-retur şi totul este posibil. Trebuie să facem totul pentru a învinge Gloria, astfel că le-am şi spus băieţilor că vreau dorinţă, determinare şi la final victoria, care este extrem de importantă pentru viitorul nostru. Sper ca şi ei să îşi dorească această calificare, la fel de mult ca şi mine", a spus Moldovan.

Tehnicianul braşovenilor consideră că evoluţiile Gloriei s-au schimbat de când formaţia a fost preluată de Florin Halagian, un antrenor pe care îl stimează foarte mult: "Am o mare stimă pentru Florin Halagian, am lucrat cu el la Dinamo, dar cu toate acestea tot vreau să îl bat. Trebuie să recunoaştem că Gloria şi-a schimbat faţa de când a fost preluată de Florin Halagian. Eu cred că deşi adversarii sunt unde sunt în clasamentul Ligii I, acest loc nu reflectă valoarea echipei".

Viorel Moldovan a mai spus că nu îi convine atunci când într-un meci sunt probleme de arbitraj, chiar dacă acestea avantajează echipa sa. "Recunosc, nu îmi place nici să fiu avantajat, nici ca arbitrii să greşească în favoarea adversarilor. Eu sper ca în meciul de mâine (n.r. - marţi) să nu fie greşeli din partea arbitrilor. Este un joc de fotbal şi aşa ar fi normal să se întâmple, să se câştige prin joc", a afirmat Moldovan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici