Momentul în care Stefanos Tsitsipas îşi loveşte tatăl cu racheta - VIDEO

Tenismenul Stefanos Tsitsipas şi-a lovit involuntar tatăl cu racheta în timpul meciului cu Nick Kyrgios, disputat marţi, la ATP Cup. Incidentul a avut loc în tie-break-ul primului set, pierdut de jucătorul grec.

2109 afișări
Imaginea articolului Momentul în care Stefanos Tsitsipas îşi loveşte tatăl cu racheta - VIDEO

Momentul în care Stefanos Tsitsipas îşi loveşte tatăl cu racheta - VIDEO

Vizibil furios, Tsitsipas s-a îndreptat către banca sa, izbind de două ori cu racheta în scaunele de lângă el. În imaginile prezentate de televiziune, poate fi observat cum racheta şterge braţul tatălui său, Apostolos, care îi este şi antrenor.

După acest moment, Tsitsipas s-a aşezat pe scaun, iar tatăl său a plecat din zona respectivă, ţinându-se de braţul drept, care s-a învineţit. Mama grecului, prezentă şi ea în tribune, a coborât către fiul său, adresându-i câteva cuvinte.

 

 

 

În urma acestui gest, Tsitsipas a primit un avertisment din partea arbitrului, care s-a dublat în setul secund, după ce a trimis o minge către zona în care se afla echipa sa.

Meciul dintre Stefanos Tsitsipas şi Nick Kyrgios, contând pentru confruntarea Grecia-Australia, de la ATP Cup, se află în desfăşurare la momentul transmiterii acestei ştiri. Cei doi sunt la egalitate de seturi. Kyrgios a câştigat primul act la tie-break, scor 7-6 (7), însă Tsitsipas a egalat în aceeaşi manieră, 7-6 (3).

Foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici