Monica Niculescu joacă în semifinalele turneului de la Bucureşti sâmbătă, de la ora 15.00

Jucătoarea Monica Niculescu, locul 41 WTA şi cap de serie numărul 3, va evolua în semifinalele turneului BRD Bucharest Open, în compania principalei favorite, italianca Sara Errani, locul 20 WTA, sâmbătă, de la ora 15.00.

132 afișări
Imaginea articolului Monica Niculescu joacă în semifinalele turneului de la Bucureşti sâmbătă, de la ora 15.00

Monica Niculescu joacă în semifinalele turneului de la Bucureşti sâmbătă, de la ora 15.00 (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Meciul va avea loc pe terenul central.

Tot pe terenul central, nu înainte de ora 16.30, se va disputa a doua semifinală, Anna Schmiedlova (Slovacia), cap de serie numărul 7 şi locul 60 WTA - Polona Hercog (Slovenia), locul 87 WTA.

După cele două meciuri de simplu, este programată confruntarea de dublu Raluca Olaru/Anna Tatishvili (România/SUA), cap de serie numărul 3 - Andreea Mitu/Patricia-Maria Ţig.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici