Monica Niculescu şi Gabiriela Ruse se înfruntă în sferturile probei de dublu de la Madrid Open

Monica Niculescu şi partenera sa, japoneza Makoto Ninomiya, s-au calificat duminică în sferturile de finală ale Masters-ului de la Madrid, învingând cuplul alcătuit din australiana Storm Hunter şi belgiana Elise Mertens.

226 afișări
Imaginea articolului Monica Niculescu şi Gabiriela Ruse se înfruntă în sferturile probei de dublu de la Madrid Open

Monica Niculescu, Facebook

Niculescu şi Ninomya au câştigat în supertiebreak, scor final 6-4, 2-6, 10-8.

În următorul tur, cele două vor înfrunta perechea ucraineano-română formată din Marta Kostyuk şi Gabriela Ruse, ceea ce face ca România să aibă asigurată prezenţa unei sportive în semifinala turneului din capitala Spaniei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici