SuperLiga: Universitatea Craiova întâlneşte FCSB, învingătoare va rămâne în cursa pentru titlu

Universitatea Craiova întâlneşte FCSB în unica partidă de duminică din etapa a VI-a a play off-ului SuperLigii de Fotbal. Partida are miză mare deoarece învinsa va ieşi din cursa pentru titlu.

320 afișări
Imaginea articolului SuperLiga: Universitatea Craiova întâlneşte FCSB, învingătoare va rămâne în cursa pentru titlu

Partida Universitatea Craiova-FCSB se va disputa pe stadionul Ion Oblemenco. Meciul va începe la ora 21:00.

Înaintea partidei de duminică seara, FCSB este pe locul 3 în clasament având 37 de puncte. Universitatea este pe locul 4 cu 35 de puncte.

Pe primul loc este echipa Farul Constanţa care a adunat 43 de puncte. Constănţenii au disputat un joc în plus, sâmbătă seara, cu Sepsi Sf.Gheorghe, scor 1-1.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici