Monica Niculescu: Simona Halep este o pierdere, dar suntem o echipă şi cred că vom reuşi

Jucătoarea de tenis Monica Niculescu, aflată pe locul 36 WTA, consideră că echipa României poate să învingă Belgia, în primul tur al Grupei Mondiale II, şi fără Simona Halep, care va lipsi din cauza unei accidentări.

288 afișări
Imaginea articolului Monica Niculescu: Simona Halep este o pierdere, dar suntem o echipă şi cred că vom reuşi

Monica Niculescu: Simona Halep este o pierdere, dar suntem o echipă şi cred că vom reuşi (Imagine: Alexandru Dobre/ Arhiva Mediafax Foto)

"Mă bucur să mă aflu aici, întotdeauna mi-a plăcut să joc în Fed Cup, alături de publicul numeros de acasă. Cu siguranţă, Simona Halep este o pierdere, dar suntem o echipă şi cred că vom reuşi. Mi se pare că suntem pregătite şi cred că vom face o figură frumoasă", a declarat Monica Niculescu, în cadrul conferinţei de presă premergătoare confruntării cu Belgia.

Jucătoarea care îi va lua locul Simonei Halep în confruntarea cu Belgia din Grupa Mondială II este Patricia Ţig (22 de ani, locul 106 WTA), trecută iniţial ca rezervă de căpitanul nejucător Ilie Năstase.

"Pentru mine e o onoare că am fost convocată în echipa de Fed Cup, atmosfera e foarte plăcută", a afirmat Patricia Ţig.

Echipa de Fed Cup a României va întâlni, în perioada 11-12 februarie, selecţionata Belgiei, în primul tur al Grupei Mondiale II. Partidele se vor disputa în Sala Polivalentă din Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici