Moroşanu a obţinut a 40-a victorie din carieră, la Superkombat World Grand Prix III

Cătălin Moroşanu a obţinut a 40-a victorie din carieră, impunându-se în faţa olandezului Colin George, cel mai înalt luptător din lume, în cadrul Superkombat World Grand Prix III, eveniment ce a avut loc la Constanţa, se arată într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX.

684 afișări
Imaginea articolului Moroşanu a obţinut a 40-a victorie din carieră, la Superkombat World Grand Prix III

Moroşanu a obţinut a 40-a victorie din carieră, la Superkombat World Grand Prix III (Imagine: Andrei ALex Moise/Arhiva Mediafax Foto)

"Cu siguranţă, Badr Hari a văzut meciul, ştie ce îl aşteaptă! Antrenorul lui (n.r. Mike Passenier) şi-a făcut temele, dar nu-mi va sta în cale, e visul meu. Îl voi face KO pe Hari!", a spus după meci Moroşanu, care ar urma să-l întâlnească pe marocan la Dubai pe 27 noiembrie.

În co-main-event, campionul mondial Andrei Stoica, susţinut din colţul ringului de actorul Costas Mandylor, a obţinut al cincilea succes consecutiv, învingându-l la puncte pe francezul Abderahmane Coulibaly, iar pe 1 august îşi va pune centura Superkombat în joc tot la Constanţa.

O parte din încasările galei de la Constanţa vor merge către un centru de recuperare pentru copiii bolnavi din oraş, ca o continuare a campaniei umanitare Fight for Life, lansată odată cu gala Superkombat WGP Bucureşti.

Rezultate complete Superkombat World Grand Prix III Constanţa:

Superkombat New Heroes

1. Super-Fight – Categoria mijlocie (-71 kg): Eduard Chelaru l-a învins la decizie pe Andrei Leuştean

2. Super-Fight – Categoria semigrea (-81 kg): Mirel Iacob l-a învins la decizie pe Ionut Şandur

3. Super-Fight – Categoria semigrea (-81 kg): Alin Maurer l-a învins la decizie pe Adrian Roşca

4. Super-Fight – Categoria mijlocie (-71 kg): Mădălin Crăciunică l-a învins la decizie pe Adrian Asoltanii

5. Super-Fight – Categoria super mijlocie (-77 kg): Alex Filip l-a învins după extra-round pe Alex Irimia

Superkombat World Grand Prix III

1. Super-Fight – Categoria semigrea plus (-86 kg): Alexandru Nedelcu (România) l-a învins la decizie pe Onur Şahin (Turcia)

2. Super-Fight – Categoria cruiser (-92 kg): Dorin Robert (România) l-a învins prin KO în prima repriză pe Laszlo Nemeş (România)

3. Super-Fight – Categoria super cruiser (-95 kg): Gokhan Gedik (Turcia) l-a învins prin KO în repriza a doua pe Cristian Ristea (România)

4. Super-Fight – Categoria cruiser (-92 kg): Fabio Kwasi (Surinam) l-a învins la decizie pe Sebastian Ciobanu (România)

5. Super-Fight – Categoria super cruiser (-95 kg): Andrei Stoica (România) l-a învins la decizie pe Abdarhmane Coulibaly (Franţa)

6. Super-Fight – Categoria grea (+96 kg): Cătălin Moroşanu (România) l-a învins la decizie pe Colin George (Olanda).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici