Moţi despre Ekeng: Nu am avut puterea şi tăria să mă uit la faza în care s-a întâmplat totul

Convocat în lotul lărgit al echipei naţionale pentru Euro 2016, Cosmin Moţi a vorbit, în direct la ProSport LIVE, despre planurile tricolorilor la turneul final al Campionatului European din Franţa, dar şi despre ultimele evenimente din fotbalul românesc.

254 afișări
Imaginea articolului Moţi despre Ekeng: Nu am avut puterea şi tăria să mă uit la faza în care s-a întâmplat totul

Moţi despre Ekeng: Nu am avut puterea şi tăria să mă uit la faza în care s-a întâmplat totul

Cosmin Moţi, fundaşul echipei bulgare, Ludogoreţ Razgrad, spune că îndepărtarea staff-ului medical al naţionalei l-a surprins neplăcut, în condiţiile în care a avut întotdeauna o colaborare foarte bună cu doctorul Pompiliu Popescu, însă nu a dorit să comenteze mai mult scandalul creat în ultimele zile.

"Am văzut ce s-a întâmplat. M-a surprins că a plecat întreg staff-ul medical de la echipa naţională, dar fiecare ştie ce probleme are, nu sunt în măsură să comentez. Mie şi mai multor jucători ne pare foarte rău pentru tot staff-ul medical pentru că ne înţelegeam foarte bine cu ei şi ne cunoşteam de mult timp. Eu mereu am apelat la el când a fost cazul. L-am auzit şi pe Mirel Rădoi, care a vorbit într-o emisiune. Vestitul "ciocănel" m-a salvat şi pe mine de multe ori. Era un doctor bun, nu are rost să vorbim despre calităţile lui. Nu pot fi puse la îndoială", a afirmat Cosmin Moţi în emisiunea ProSport LIVE.

Moţi a vorbit şi despre tragedia petrecută în fotbalul românesc la finalul sătămânii trecute, când dinamovistul Patrick Ekeng a murit după ce a intrat în stop cardio-respirator, în timpul partidei Dinamo-Viitorul, scor 3-3, din ultima etapă a sezonului.

"Am citit ce s-a întâmplat, chiar am fost la stadion, însă nu am avut puterea şi tăria să mă uit la faza în care s-a întâmplat totul. E o tragedie care nu mai trebuie să se repete în fotbalul din întreaga lume. Eu am stat şapte ani de zile la Dinamo şi am făcut 14 vizite medicale. Mergeam dimineaţa la şapte şi plecam după-amiaza, la două. Era o vizită medicală făcută extraordinar, cu toate testele de care era nevoie.", a declarat Cosmin Moţi în emisiunea ProSport LIVE.

Cosmin Moţi a fost convocat de selecţionerul României în lotul lărgit al echipei naţionale pentru Euro 2016. Fundaşul echipei bulgare Ludogoreţ Razgrad vrea ca România să producă surpriza la Euro încă din primul meci, cel cu Franţa.

"Mergem cu gândul să câştigăm! Trebuie să-i batem, asta ar trebui să fie în mintea tuturor jucător. Nu poţi merge la un Campionat European doar cu gândul de a merge acolo.", a spus Cosmin Moţi în emisiunea ProSport LIVE.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici