Motociclistul Alex de Angelis a fost plasat în comă artificială

Pilotul Alex de Angelis (E-Motion IodaRacing Team), rănit într-un accident în ultima sesiune dinaintea calificărilor pentru Grand Prix-ul de motociclism viteză al Japoniei, a fost plasat în comă artificială, a anunţat, luni, L'Equipe.

329 afișări
Imaginea articolului Motociclistul Alex de Angelis a fost plasat în comă artificială

Motociclistul Alex de Angelis a fost plasat în comă artificială ( Imagine: Mediafaxfoto)

De Angelis a fost supus unor noi investigaţii, duminică, la spitalul Dokkyo din Mibu, descoperindu-se astfel că pilotul a suferit o hemoragie intracraniană. Situaţia sportivului urmează să fie evaluată pentru a se stabili dacă este necesară o operaţie.

"Starea lui Alex este critică şi este necesară o monitorizare atentă. Semnele vitale sunt stabile, dar trebuie să monitorizăm hemoragia pentru a stabili, în următoarele 24 sau 48 de ore, dacă este necesară o intervenţie chirurgicală", a declarat directorul medical al MotoGP, Michele Macchiagodena.

În accidentul de pe circuitul de la Motegi, Alex de Angelis, originar din San Marino, a suferit multiple fracturi la coaste şi vertebre şi o contuzie la plămâni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici