Mourinho îl atacă pe Guardiola: Nu s-a mai văzut un antrenor care să critice desemnarea unui arbitru

Antrenorul portughez al formaţiei Real Madrid, Jose Mourinho, a glumit pe seama omologului său de la FC Barcelona, Josep Guardiola, declarând, marţi, că acesta face parte dintr-un nou grup de tehnicieni, cei care "critică desemnarea arbitrului" înainte de un meci.

41 afișări
Imaginea articolului Mourinho îl atacă pe Guardiola: Nu s-a mai văzut un antrenor care să critice desemnarea unui arbitru

Mourinho îl atacă pe Guardiola: Nu s-a mai văzut un antrenor care să critice desemnarea unui arbitru (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Real Madrid şi FC Barcelona se întâlnesc, miercuri seară, în manşa tur a semifinalelor Ligii Campionilor, arbitrul desemnat fiind germanul Wolfgang Stark.

Înainte de desmnarea lui Stark, Guardiola afirmase că dacă portughezul Pedro Proença va fi desemnat arbitru, Jose Mourinho ar fi "superfericit, supermulţumit".

"Până acum aveam două grupuri de antrenori. Un grup foarte mic al antrenorilor care nu vorbea niciodată de arbitri. Apoi, un grup mare, în care sunt şi eu, care critică arbitrii când fac greşeli mari. Iar acum, cu declaraţiile lui Pep, intrăm într-o nouă eră, cu un al treilea grup, care până acum are o singură persoană, Guardiola, care critică desemnarea arbitrului. Aşa ceva nu s-a mai văzut în lumea fotbalului", a declarat Mourinho.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici