Mourinho: În retur va fi dificil, dar nu imposibil

Tehnicianul echipei Chelsea Londra, Jose Mourinho, a declarat miercuri seară, după înfrângerea din meciul cu Paris Saint-Germain, scor 3-1, că în retur va fi dificil, dar nu imposibil ca formaţia sa să întoarcă rezultatul.

160 afișări
Imaginea articolului Mourinho: În retur va fi dificil, dar nu imposibil

Jose Mourinho (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Am jucat împotriva unei echipe cu atacanţi foarte buni. Te aştepţi ca ei să înscrie şi au făcut-o. I-am ajutat şi noi, cu o apărare slabă. Felul în care s-a poziţionat echipa defensiv nu a fost corect. (...) Al treilea gol a fost ridicol. Nu voi da vina pe anumiţi jucători pentru greşeli, nu o voi face aici. Voi vorbi cu ei în vestiar. În retur va fi difiicil, dar nu imposibil. Nu se ştie niciodată. Trebuie să dăm totul", a spus Mourinho, informează uefa.com.

Formaţia Paris Saint-Germain a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-1), echipa Chelsea Londra, într-un meci contând pentru prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. Pentru PSG au marcat Lavezzi '4, David Luiz '61 (autogol) şi Pastore '90+3, iar pentru Chelsea a înscris Hazard '27 (penalti).

Returul va avea loc la 8 aprilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici