Mult aşteptatul meci de box dintre luptătorul irlandez de arte marţiale Conor McGregor şi boxerul american Floyd Mayweather va avea loc pe 26 august

Mult aşteptatul meci de box dintre luptătorul irlandez de arte marţiale mixte Conor McGregor şi boxerul american Floyd Mayweather va avea loc pe 26 august, la Las Vegas, au anunţat cei doi sportivi, joi, pe Twitter.

898 afișări
Imaginea articolului Mult aşteptatul meci de box dintre luptătorul irlandez de arte marţiale Conor McGregor şi boxerul american Floyd Mayweather  va avea loc pe 26 august

Mult aşteptatul meci de box dintre luptătorul irlandez de arte marţiale Conor McGregor şi boxerul american Floyd Mayweather va avea loc pe 26 august

Floyd Mayweather a publicat pe pagina sa de Twitter un afiş al evenimentului, în care se regăsesc detaliile, respectiv data şi locul în care va avea loc meciul, alături de mesajul: "E oficial!!!".

La rândul său, McGregor a postat o imagine în care se regăsesc o fotografie a sa şi una a tatălui lui Mayweather, încercând astfel să îl ironizeze pe viitorul său adversar. "Lupta va avea loc", a precizat McGregor.

În urma acestei partide de box, Mayweather va primi cel puţin 100 de milioane de dolari (aproximativ 89 de milioane de euro). McGregor va fi recompensat cu 80 de milioane de dolari (circa 71 de milioane de euro), însă o parte din această sumă va merge către UFC.

Preşedintele UFC, Dana White, a declarat că negocierile au decurs fără probleme şi a confirmat că lupta va avea loc. Liderul UFC este încrezător că McGregor va reuşi să îl învingă pe Mayweather.

"Am discutat ceva timp, dar, sincer, negocierile au decurs fără probleme. Lupta imposibilă este acum stabilită. Am vorbit cu Conor McGregor în această dimineaţă. Este 100 la sută încrezător că va câştiga, iar eu am încredere deplină în el. Floyd Mayweather are 40 de ani şi a avut întotdeauna probleme împotriva celor cu gardă inversă. McGregor are 28 de ani şi are gardă inversă. Atunci când Conor loveşte adversarii, ei se prăbuşesc.

Nu spun că McGregor va câştiga sau că va fi învins. Dar motivul pentru care Conor McGregor e atât de mare e că se poate lupta cu oricine, oriunde, oricând. Îl va înfrunta pe Floyd Mayweather şi va încerca să îl facă knockout", a declarat preşedintele UFC, Dana White, conform Daily Mail.

McGregor este marea vedetă a UFC, cel mai important campionat de arte marţiale mixte (MMA). Mayweather a câştigat toate cele 49 de meciuri disputate ca profesionist şi a adunat o avere de evaluată la 800 milioane dolari.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici