GALERIE FOTO Simona Halep, colecţie impresionantă de maşini de lux

De-a lungul timpului, Simona Halep a câştigat multe trofee şi s-a ales şi cu o avere considerabilă, avere pe care a investit-o într-unul din hobby-urile sale: maşinile de lux, potrivit ONE.

12556 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO Simona Halep, colecţie impresionantă de maşini de lux

GALERIE FOTO Simona Halep, colecţie impresionantă de maşini de lux

Tenismena are propria sa colecţie de maşini de lux, printre care se numără câteva modele impresionante cu care se poate lăuda. Potrivit adpm.ro, modelele pe care le deţine sunt Porsche 911 Carrera S, Porsche Panamera, Range Rover, Mercedes GLE 450 AMG şi Mercedes CLS AMG.

VEZI AICI GALERIA FOTO

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici