Gheorghe Hagi: Aş lăsa Viitorul doar pentru echipa naţională

Gheorghe Hagi se declară dezamăgit de situaţia în care a ajuns echipa naţională a României. Cu 6 puncte strânse în primele 6 meciuri din preliminarii, tricolorii mai au doar şanse teoretice să prindă un loc de baraj pentru CM 2018. Tehnicianul Viitorului spune însă că nu jucătorii sunt de vină.

1001 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Hagi: Aş lăsa Viitorul doar pentru echipa naţională

Gheorghe Hagi: Aş lăsa Viitorul doar pentru echipa naţională

Hagi, care a pregătit naţionala României în 2001, în chiar primul său mandat ca antrenor, visează că va avea şansa revanşei sub tricolor. Atunci, cu Hagi antrenor, România rata calificarea la CM 2002, după un baraj de tristă amintire cu Slovenia (1-2 şi 1-1).

"Regele" a precizat că ar fi renunţat la Viitorul doar dacă ar fi primit o ofertă de la echipa naţională.

"Lăsam Viitorul doar pentru naţională. Mă doare sufletul când văd ce se întâmplă acolo, de vină nu sunt jucătorii, altcineva e de vină acolo", a declarat Hagi, într-o conferinţă de presă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici