Yeray Alvarez va începe un tratament de chimioterapie, fiindu-i depistată o anomalie la un testicul

Fotbalistul spaniol Yeray Alvarez, în vârstă de 22 de ani, va începe un tratament de chimioterapie după ce, în urma unor teste, i s-a depistat o anomalie la unul dintre testicule, a anunţat, marţi, clubul basc, citat de Associated Press.

310 afișări
Imaginea articolului Yeray Alvarez va începe un tratament de chimioterapie, fiindu-i depistată o anomalie la un testicul

Yeray Alvarez va începe un tratament de chimioterapie, fiindu-i depistată o anomalie la un testicul

Fundaşul a fost diagnosticat cu cancer testicular, în luna decembrie a anului trecut, şi a fost operat. Se pare că fotbalistul nu a scăpat, însă, definitiv de probleme. Oficialii clubului de pe San Mames au declarat că se aşteaptă ca jucătorul să fie indisponibil timp de trei luni, cât durează tratamentul de chimioterapie.

Revenit în urma operaţiei, Alvarez a apucat să reintre în circuitul echipei Athletic Bilbao pe finalul sezonului trecut. Cu toate acestea, fundaşul central a strâns 36 de meciuri în toate competiţiile stagiunii trecute la Bilbao, timp în care a oferit trei pase decisive, cu un total de 3.008 minute jucate.

Yeray Alvarez fusese convocat la naţionala sub 21 de ani a Spaniei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici