Mulţescu a demisionat de la Universitatea Cluj

Antrenorul Gheorghe Mulţescu a anunţat că a demisionat de la conducerea tehnică a echipei Universitatea Cluj din cauza oficialilor clubului care nu au realizat transferurile dorite, nu au imbunătăţit contractele jucătorilor şi au renunţat la cantonamentul din Turcia.

1 afișare
Imaginea articolului Mulţescu a demisionat de la Universitatea Cluj

Mulţescu a demisionat de la Universitatea Cluj

"Sunt trei motive principale care m-au determinat să iau această hotărâre. Nu s-au realizat transferurile pentru care am muncit astea trei săptămâni, nu s-au rezolvat contractele jucătorilor şi s-a anulat cantonamentul de pregătire. Toate aceste argumente m-au împins să iau această decizie. A fost decizia mea dar a venit ca urmare a acţiunilor conducerii. Poate conducerea a considerat că eu nu am realizat destule de când am venit la club", a declarat Mulţescu pentru MEDIAFAX.

Conducerea grupării Universitatea Cluj a renunţat la stagiul de pregătire din Turcia, care ar fi trebuit să înceapă la 14 ianuarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici