Mulţescu: Ceahlăul a controlat tot jocul

Antrenorul formaţiei Ceahlăul Piatra Neamţ, Gheorghe Mulţescu, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că echipa sa a controlat jocul cu Steaua, la finalul căruia gruparea nemţeană a obţinut primul succes pe terenul echipei din Bulevardul Ghencea, scor 3-1, în etapa a XVIII-a a Ligii I.

19 afișări
Imaginea articolului Mulţescu: Ceahlăul a controlat tot jocul

Mulţescu: Ceahlăul a controlat tot jocul (Imagine: Gheorghe Filip/Medifax Foto)

"Este o victorie prea mare ca să nu pot comenta. Mă gândeam la o victorie, dar nu la acest scor. Mi-am dat seama de potenţialul echipei mele încă din Antalya, când am făcut nişte meciuri foarte bune. Am avut şi doi jucători de bază absenţi, Bărcăuan, fără drept de joc, şi Stevici. Ştiam că Steaua e slabă pe zona centrală. Defensiva Stelei este slabă pe cât o arată scorul. În prima repriză au ajuns de trei ori la poarta noastră şi au avut un gol. Noi am controlat tot jocul. Sperăm la salvare, mai ales după meciul ăsta. Fiecare joc este ca o finală pentru noi", a spus Mulţescu.

Gheorghe Mulţescu a adăugat că plânge cu un ochi pentru Mihai Stoichiţă, care este finul său. "Pe mine nu mă interesează felicitările altora, mă interesează să adun puncte şi să primesc felicitări din partea oamenilor din Piatra Neamţ. Cu un ochi plâng pentru Stoichiţă, dar îmi pare bine pentru mine. El a jucat pentru cozonac, eu pentru pâine. El poate să recupereze astea trei puncte, eu am mai multe de recuperat. Nu vreau să-l apăr pe Stoichiţă, dar el a adus echipa pe primul loc, eu sunt naşul, trebuie să-l apăr", a explicat antrenorul.

Întrebat despre incidentele din minutul 61, Mulţescu a spus: "Din spatele băncii de rezerve se arunca cu bulgări, m-au lovit şi pe mine şi pe alţii de pe banca tehnică. A trebuit să intru pe teren, pentru că mă loveau bulgării. Jucătorii stelişti m-au înjurat, dar ce puteam să fac, să stau să mă lovească cu gheaţă? Încă de la încălzire erau să se accidenteze jucătorii din cauza suporterilor".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici