Munteanu: Am ieşit în lumea bună a fotbalului prin spectacolul care a fost în seara asta

Tehnicianul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, miercuri, după finala Ligii Europa, că România a "ieşit în lumea bună a fotbalului prin spectacolul care a fost în această seară" şi a arătat fotbalului european că are "şi altă faţă".

373 afișări
Imaginea articolului Munteanu: Am ieşit în lumea bună a fotbalului prin spectacolul care a fost în seara asta

Dorinel Munteanu (Imagine: Florin Novac/Mediafax Foto)

"Ne-am bucurat de un spectacol frumos, de o organizare impecabilă şi ar trebui să ne bucurăm cu toţii. Eu n-am ţinut cu nicio echipă. Am apreciat ambele echipe deşi eram convins că echipa cu experienţă va câştiga şi asta a şi făcut-o Atletico. Am văzut un Atletico foarte bune organizat, am văzut o echipă Athletic care a încercat să construiască. Athletic este o echipă de perspectivă. Astăzi cred că experienţa antrenorului formaţiei Athletic nu a fost de ajuns, pentru că a fost o presiune extraordinară. Cred că nu ne dăm seama ce înseamnă această finală. În primul rând am ieşit în lumea bună a fotbaluui prin spectacolul care a fost în seara asta, am arătat fotbalului european că avem şi ată faţă, nu scandaluri, ce se întâmplă în România. Sper ca această final să fie învăţătură de minte şi să ne mişte puţin", a spus Munteanu la Sport.ro.

Formaţia spaniolă Atletico Madrid a câştigat Liga Europa pentru a doua oară în istorie, după ce a învins, cu scorul de 3-0 (2-0), o altă echipă din Spania, Athletic Bilbao, miercuri, pe Arena Naţională din Bucureşti. Golurile au fost marcate de Falcao '7, '34 şi Diego '85.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici