Munteanu: Este săptămâna patimilor pentru fotbalul românesc

Antrenorul Universităţii Cluj, Dorinel Munteanu, a declarat marţi că această săptămâna se poate chema “săptămâna patimilor” pentru fotbalul românesc datorită numărului mare de echipe, şapte, care va reprezenta România în cupele europene.

16 afișări
Imaginea articolului Munteanu: Este săptămâna patimilor pentru fotbalul românesc

Munteanu: Este săptămâna patimilor pentru fotbalul românesc (Imagine: Mediafax Foto)

"Este săptămâna patimilor pentru fotbalul românesc. Este rezultatul campionatelor trecute. Suntem cu şapte echipe dacă nu mă înşel, două în Champions League şi cinci în Cupa UEFA. Nu putem să spunem că fotbalul românesc nu are valoare sau nu este bine cotat. Important e şi ce fac în cupele europene, câte echipe trec mai departe", a declarat Munteanu.

Fostul internaţional consideră că nu este imposibil ca CFR Cluj şi Steaua să-şi îndeplinească obiectivele pentru grupele Champions League. "Va fi destul de greu, dar nu imposibil. Chiar dacă CFR este debutantă, după toate declaraţiile şi ce am citit, merg încrezători să obţină ceva la Roma, punct sau puncte. E dreptul lor să spere. Eu le urez baftă deseară. Sper să se califice cât mai multe echipe în grupele Cupei UEFA", a adăugat Dorinel Munteanu.

Partida AS Roma-CFR Cluj, din prima etapă a grupei A a Ligii Campionilor, va avea loc, astăzi, de la ora 21.45, pe stadionul Olimpico şi va fi transmisă de Pro TV, în timp ce meciul Steaua - Bayern Munchen va avea loc, miercuri, de la ora 21.45, la Bucureşti şi va fi transmis tot de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici