Mureşan: România seamănă cu Grecia din 2004

Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat că reprezentativa României a jucat mai bine decât Franţa în întâlnirea de luni, din grupa C a Campionatului European, scor 0-0, şi a precizat că jocul echipei antrenate de Victor Piţurcă se aseamănă cu cel al Greciei din urmă cu patru ani.

10 afișări
Imaginea articolului Mureşan: România seamănă cu Grecia din 2004

Mureşan: România seamănă cu Grecia din 2004 (Imagine: Mediafax Foto)

"România seamănă cu Grecia din 2004. Poţi să câştigi un turneu final şi când joci mai economicos, la rezultat. Per ansamblu, meciul România-Franţa a fost slab. Noi am jucat mai bine decât francezii. E foarte important că nu am pierdut primul joc şi cred că asta a fost şi tactica lui Piţurcă. Suntem în cărţi şi avem şanse reale de calificare. Italia a fost umilită de Olanda şi dacă vom juca curajos cu Italia, avem şanse să câştigăm", a afirmat Mureşan.

România a remizat cu Franţa, scor 0-0, în grupa C a Campionatului European, urmând să mai joace, vineri, cu Italia şi la 17 iunie cu Olanda.

Preşedintele grupării CFR Cluj a clarificat şi situaţia atacantului ivorian Yssouf Kone. "Kone va veni la noi probabil din iarnă", a explicat Mureşan.

Atacantului echipei Rosenborg Trondheim, Yssouf Kone (26 de ani), îi expiră contractul cu gruparea norvegiană la sfârşitul acestui an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici