Mutu ar putea lipsi de la meciul cu Reggina

Atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, ar putea fi menajat de antrenorul Cesare Prandelli la meciul cu Reggina, de sâmbătă, jucătorul român acuzând dureri la un genunchi la care va face mai multe teste, informează violanews.com.

15 afișări
Imaginea articolului Mutu ar putea lipsi de la meciul cu Reggina

Mutu ar putea lipsi de la meciul cu Reggina (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Sursa citată menţionează că Mutu ar urma să fie supus unui test RMN pentru a se vedea dacă ese vorba de o simplă inflamaţie sau de o problemă la menisc.

Violanews.com scrie că Mutu nu a reuşit să revină în forma fizică totală din 19 august, când s-a accidentat la cotul stâng.

"Încet, încet, Mutu a trebuit să ajungă la condiţie fizică perfectă, însă acelaşi cot stâng (care în campionat este protejat cu o apărătoare, interzisă însă la meciurile internaţionale) i-a afectat armonia mişcărilor în cele mai simple faze de joc. Din acest motiv, Mutu nu şi-a revenit, dar este foarte clar că dacă nu va evolua cu Reggina, va încerca să fie prezent la meciul cu Bayern Munchen, din Liga Campionilor", a menţionat sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici