Mutu: Mă bucur că m-am vindecat în sfârşit la cot

Atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la stadionul Artemio Franchi din Florenţa, că este fericit că în sfârşit poate juca fără să fie afectat de problemele de sănătate care le-a avut în ultima perioadă.

18 afișări
Imaginea articolului Mutu: Mă bucur că m-am vindecat în sfârşit la cot

Mutu: Mă bucur că m-am vindecat în sfârşit la cot (Imagine: Mediafax Foto)

"Mă simt bine şi mă bucur că au trecut probleme la cot. La partida de la Munchen am putut să joc fără toate problemele de sănătate care m-au urmărit în ultima perioadă. De acum înainte pot să arăt ceea ce am demonstrat cu adevărat în ultimii doi ani la Fiorentina. Accidentarea la genunchi este şi ea în curs de videcare, lucrez intens cu preparatori echipei care în dau o mână de ajutor", a precizat internaţionalul român în conferinţa de presă a echipei Fiorentinei dinaintea partidei de duminică, din Serie A, contra formaţiei Palermo.

Mutu a ţinut să lămurească şi zvonurile conform cărora leziunea sa la genunchi ar fi necesitat o intervenţie chirurghicală: "Operaţia mea a fost propusă de staff-ul echipei naţionale a României, dar accidentarea la genunchi nu este aşa gravă încât să necesite o intervenţie chirurgicală. Aşa că am decis împreună cu medicii Fiorentinei ca metoda de vindecare să fie terapia şi exerciţiile la centru de fitness".

În următorul meci din Serie A, formaţia AC Fiorentina va evolua duminică, în deplasare, de la ora 21.30, împotriva echipei Palermo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici