Mutu mania la Cesena. Câţi vizitatori a adus românul pe site-ul clubului

Site-ul oficial al clubului Cesena anunţă că a apărut deja "Mutu mania", menţionând că pagina de web a grupării italiene a fost "luată cu asalt" de fani, fiind înregistrate, joi, 9.000 de accesări în intervalul orar 18.00-00.00, ceea ce reprezintă un nou record.

286 afișări
Imaginea articolului Mutu mania la Cesena. Câţi vizitatori a adus românul pe site-ul clubului

Mutu mania la Cesena. Câţi vizitatori a adus românul pe site-ul clubului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"După oficializarea acordului cu Adrian Mutu, intervenită în jurul orei 18.00, joi, 23 iunie, site-ul oficial al clubului a fost literalmente luat cu asalt. În intervalul orar 18.00-00.00 s-au înregistrat 9.000 de accesări, deşi media zilnică în ultima lună a fost de 2.500. Ultimul record data din 31 ianuarie 2011, când s-a închis piaţa de transferuri, cu 6.000 de accesări. Media zilnică de vizitatori ai site-ului în sezonul 2010/2011 a fost de aproximativ 4.000", se arată într-o ştire postată pe pagina de web a clubului Cesena, cu titlul "E deja Mutu mania".

Pe de altă parte, Cesena anunţă, pe site-ul oficial, alte două transferuri de jucători: fundaşul Marco Rossi (în coproprietate cu FC Parma) şi francezul Dominique Malonga, venit de la Torino.

Clubul Cesena a anunţat, joi, pe site-ul oficial, că a reuşit să îl achiziţioneze pe atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, care a semnat un contract pe doi ani, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon.

Potrivit presei italiene, Mutu va avea la Cesena un salariu de aproximativ 2 milioane de euro pe sezon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici