Nadal: Adevăratele probleme au fost durerile la genunchi - GALERIE FOTO

Jucătorul spaniol Rafael Nadal, numărul doi în clasamentul WTA, care nu a mai evoluat de două luni, a asigurat că adevăratele cauze ale acestei pauze forţate sunt durerile la genunchi, nu problemele personale.

103 afișări
Imaginea articolului Nadal: Adevăratele probleme au fost durerile la genunchi - GALERIE FOTO

Nadal: Adevăratele probleme au fost durerile la genunchi

GALERIE FOTO

"Adevăratele probleme în acel moment au fost durerile la genunchi. Celelalte probleme (n.r. - divorţul părinţilor tenismanului) cu siguranţă nu m-au ajutat, dar nu au avut nicio legătură", a precizat Nadal, într-un interviu acordat postului de televiziune TVE 1.

Fostul număr unu mondial, care şi-a reluat antrenamentele în data de 20 iulie, a fost obligat să renunţe la participarea la Wimbledon (22 iunie - 5 iulie), unde era deţinătorul titlului, din cauza durerilor persistente la genunchi.

"De mai multe luni mă simţeam aşa rău, am jucat cu dureri la turneele de la Monte Carlo, Barcelona, Roma şi Madrid. Am decis că ar fi mai bine să mă opresc", a explicat jucătorul în vârstă de 23 de ani.

Sportivul iberic, care a pronosticat că va reveni pe teren la 8 august, la timp pentru a-şi apăra titlul în turenul de la Montreal (Canada), efectuează cinci ore pe zi la apratele de forţă pentru recuperarea musculaturii pierdute în perioada de repaus.

Principalul său obiectiv în acest an este ultimul turneu de Gran Salm al anului, US Open, ce va debuta la finalul lunii august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici