Nadia Comăneci: Aş vrea să joc un meci cu Simona Halep, chiar dacă nu prea mă pricep

Fosta gimnastă Nadia Comăneci a declarat, miercuri, în cadrul primei ediţii a Balului Nataţiei, că şi-ar dori să joace un meci de tenis cu Simona Halep, dar a precizat că nu se prea pricepe la acest sport.

190 afișări
Imaginea articolului Nadia Comăneci: Aş vrea să joc un meci cu Simona Halep, chiar dacă nu prea mă pricep

Nadia Comăneci: Aş vrea să joc un meci cu Simona Halep, chiar dacă nu prea mă pricep

"Am auzit şi eu că este o licitaţie bogată. Mă bucur că pot participa la un asemenea eveniment. E frumos să fii alături de colegi olimpici care fac în continuare ceva pentru tânăra generaţie. Sunt sigură că va fi o seară frumoasă şi sper să strângem mulţi bani pentru generaţia următoare. Aş vrea să joc şi eu un meci cu Simona Halep, chiar dacă nu prea mă pricep", a spus Comăneci.

Fosta campioană olimpică de nataţie Diana Mocanu consideră că România va avea o nouă medalie în acest sport când vor exista şi baze sportive: "Acum antrenez copii. Îmi fac rolul de zână protectoare. Sperăm şi noi să găsim o viitoare Diana Mocanu sau Camelia Potec. Ne chinuim. O nouă medalie vom avea când vor exista şi baze sportive. Până atunci e foarte greu. Copii nu mai sunt stimulaţi, iar bazele sportive lipsesc cu desăvârşire. E de lăudat o astfel de iniţiativă, deoarece ne dorim să zdruncinăm din temelii accest sistem învechit şi sperăm să aducem un suflu nou".

Fosta gimnastă Andreea Răducan a afirmat că ar vrea să liciteze pentru meciul de tenis cu Simona Halep. "E o iniţiativă foarte bună. Faptul că se licitează piese ale unor eroi e cu atât mai frumos. Astăzi poate voi licita şi eu un obiect, poate chiar meciul cu Simona Halep. Joc tenis din când în când, dar nu sunt o profesionistă. Am participat mai mult ca spectator", a precizat Răducan.

Foştii sportivi Ion Ţiriac, Nadia Comăneci, Camelia Potec şi Gabriela Szabo au participat, miercuri, la prima ediţie a Balului Nataţiei, care a avut loc în Sala de Marmură a Cercului Militar.

La eveniment au mai participat printre alţii Elisabeta Lipă, Mihai Leu, Diana Mocanu şi Andreea Răducan.

În cadrul balului a avut loc o licitaţie care a avut ca scop strângerea de fonduri necesare pregătirii sportivilor din nataţie în vederea Jocurilor Olimpice de vară din 2020, de la Tokyo. S-a licitat un meci de tenis de dublu mixt în compania Simonei Halep şi a lui Ilie Năstase, o rachetă cu semnătură a fostului tenisman german Boris Becker, echipamentul şi o rachetă a Simonei Halep, un sejur la Raliul Aradului alături de Mihai Leu, o cină la masa campionilor alături de foşti mari sportivi români, precum şi alte obiecte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici