Nadia Comăneci: Sandra Izbaşa reprezintă un sprijin pentru colegele ei datorită experienţei sale

Fosta gimnastă Nadia Comăneci a declarat, joi, că dubla campioană olimpică Sandra Izbaşa are un rol foarte important în cadrul lotului olimpic al României, pentru că le ajută mult pe colegele ei cu experienţa pe care o are.

385 afișări
Imaginea articolului Nadia Comăneci: Sandra Izbaşa reprezintă un sprijin pentru colegele ei datorită experienţei sale

Nadia Comăneci (Imagine: Catalin Abagiu/Mediafax Foto)

"Sandra se va retrage când va decide ea asta. În primul rând face acest lucru (n.r. - concurează în continuare) pentru ea şi pentru colegele ei, care simt nevoia unui om cu experienţă. La Mondiale ne vom lupta cu aceleaşi ţări ca şi până acum. Americanii au o echipă bună. Dar nu Mondialele acestea sunt atât de importante, ci cele dinaintea Jocurilor Olimpice", a spus Comăneci.

Nadia Comăneci a afirmat că sportiva Asiana Peng, care este pe jumătate de origine asiatică, este o gimnastă de viitor, dar care nu are experienţă în acest moment. "Sunt fetiţe care concurează pentru România. Nu are importanţă că sunt mixate, nemixate, ele reprezintă ţara noastră. Asiana Peng a făcut mare impresie la un concurs. Ştiu că a fost antrenată de Gina Gogean, dar este încă cruduţă", a completat Comăneci.

Întrebată ce a dorit să spună când i-a transmis lui Ilie Năstase, la cununia civila cu Brigitte Sfăt, să aibă o căsnicie cât mai lungă, Nadia Comăneci a răspuns: "Nu sunt convinsă ce înseamnă o căsnicie mai lungă la Ilie, dar să fie fericiţi atât timp cât stau împreună. Asta este cel mai important. Sper să fie ultima cununie."

Nadia Comăneci a participat, joi, la şcoala generală numărul 11 din Bucureşti la premierea copiiilor care au participat la campania "Campioni la mic dejun", organizată de Unilever.

"Am rămas impresionată să văd ce reacţie au avut copiii şi părinţii cu această iniţiativă. Când eram mică la şcoală purtam pampoane, aveam ţinută obligatorie şi erau alte vremuri. Tânăra generaţie are foarte multă informaţie, nu se compară cu ce aveam noi când eram de vârsta lor. Ei sunt ca o sugativă şi prind tot. Mă impresionează că a fost un copil care a spus că nu a citit Biblia, dar a citit cartea despre mine. Sunt copii care ştiu de mine prin intermediul părinţilor şi prin youtube. Eu sunt pe ideea moderaţiei, câte puţin din fiecare. Nu se mai face mişcare. Sunt tot felul de computere, aplicaţii, dar este în regulă. Trebuie să îi înveţi pe copii să fie ocupaţi", a explicat Nadia Comăneci.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici