Naomi Broady, despre meciul cu Simona Halep: Dacă voi servi bine cine ştie ce se va întâmpla

Jucătoarea Naomi Broady, locul 208 WTA, s-a declarat încântată de faptul că o va întâlni pe Simona Halep, locul 3 WTA, în turul al doilea al turneului de la Birmingham, precizând că se poate impune în faţa favoritei principale a competiţiei dacă îi va funcţiona serviciul, informează presa engleză.

227 afișări
Imaginea articolului Naomi Broady, despre meciul cu Simona Halep: Dacă voi servi bine cine ştie ce se va întâmpla

Naomi Broady (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sunt încântată de asta. Nu am nicio presiune. Dacă voi servi bine, cine ştie ce se va întâmpla. Nu cred că iarba este suprafaţa ei favorită, aşa că o să vedem. O să încerc doar să îmi fac jocul meu", a declarat Broady, care a servit 12 aşi în meciul cu Ajla Tomljanovici, locul 81 WTA, scor 6-3, 6-4, în turul I.

În schimb, Halep spune iarba este o suprafaţă care i se potriveşte şi este pregătită pentru debut: "Cred ca iarba este o suprafaţă bună pentru mine şi sper că voi avea bune rezultate, deoarece mă simt confortabil aici. Este dificil pe iarbă pentru că este atât de diferit. Este foarte rapid, iar mingea nu sare prea mult. Anul trecut am făcut un bun turneu al Wimbledon şi acum mă simt pregătită să joc un tenis mai bun pe iarbă".

Ea afirmă că a sosit în Marea Britanie după ce a avut cinci-şase zile în care nu a pus mâna pe rachetă. "Ca jucătoare de tenis nu ai prea mult timp liber, aşa că mi-am luat câteva zile libere şi am mers în oraşul meu natal, Constanţa. Nu am pus mâna pe rachetă cinci sau şase zile, doar m-am plimbat prin oraş cu prietenii şi cu familia. Uneori, ai nevoie de aşa ceva. Ai turneu în fiecare săptămână, astfel că atunci când am ocazia mă duc acasă şi mă deconectez de la tenis", a afirmat Halep, potrivit site-ului oficial al WTA.

Simona Halep va juca, marţi, de la ora 17.00, primul meci după aproape trei săptămâni, de la eliminarea suferită, la 27 mai, în turul doi al truenului de la Roland Garros. Ea o va întâlni în premieră pe britanica Naomi Broady, beneficiară a unui wild card.

Broady, 25 de ani, nu are rezultate notabile în circuitul WTA. Ea a ocupat locul 138 WTA, în septembrie 2014, aceasta fiind cea mai bună clasare din carieră. Broady a mai ajuns în manşa secundă la Birmingham în 2011, când a eliminat-o în primul tur pe franţuzoiaca Alize Cornet, după ce a acces pe tabloul principal din calificări şi înainte de a fi învinsă de chinezoaica Shuai Peng.

De asemenea, Broady s-a calificat în turul doi al turneului de la Wimbledon, ediţia 2014, după ce învins-o pe Timea Babos, în prima manşă, fiind eliminată apoi de daneza Caroline Wozniacki.

Simona Halep este direct acceptată în turul secund al turneului Premier de la Birmingham, în calitate de principală favorită a competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici