Naomi Osaka, jignită pe Instagram de un portughez care pariase pe victoria ei

Tenismena Naomi Osaka a publicat o imagine pe Instagram, marţi, în care este jignită de o persoană care susţine că a pariat pe ea în confruntarea cu Maria Sakkari, de la Brisbane, câştigată în cele din urmă de japoneză.

155 afișări
Imaginea articolului Naomi Osaka, jignită pe Instagram de un portughez care pariase pe victoria ei

Naomi Osaka, jignită pe reţelele de socializare de o persoană care a pariat pe ea

În imaginea postată, Osaka a cenzurat numele utilizatorului, care a spus că este portughez şi a jignit-o pe tenismenă, anunţând-o că pierde 50 de euro din cauza sa. Primul mesaj a părut să fie trimis în timpul meciului cu Maria Sakkari, când Osaka a pierdut al doilea set şi s-a intrat în decisiv. După ce japoneza a câştigat meciul, persoana respectivă şi-a prezentat scuzele.

„Du-te dracu'! Nu joci nimic, dar nimic. Pierd 50 de euro din cauza ta", apărea în primul mesaj primit de Osaka. Ulterior, după terminarea meciului, individul respectiv a revenit, scriind: „Uau! Felicitări! Îmi pare rău că nu am crezut în tine. Sunt portughez şi îmi cer scuze că nu scriu tot în engleză, dar portugheza e uşor de tradus. La revedere şi baftă la următoarele meciuri! Vei fi o campioană!".

Osaka a postat fotografia pe contul său, aceasta fiind însoţită de un mesaj ironic: „Cu plăcere, cred?”.

Naomi Osaka (4 WTA) a învins-o pe sportiva din Grecia, Maria Sakkari (23 WTA), marţi, în prima rundă a turneului Premier din Brisbane (Australia), scor 6-2, 6-7 (4), 6-3. În următoarea fază, jucătoarea din Japonia va evolua contra americancei Sofia Kenin (14 WTA).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici