Napoli: Ganea şi Miranda au fost ameninţaţi că au carierele în pericol

Antrenorul formaţiei Astra Ploieşti, Nicolo Napoli, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că jucătorii împrumutaţi de la Dinamo, Liviu Ganea şi Osvaldo Miranda, au fost ameninţaţi telefonic că au cariera în pericol.

16 afișări
Imaginea articolului Napoli: Ganea şi Miranda au fost ameninţaţi că au carierele în pericol

Napoli: Ganea şi Miranda au fost ameninţaţi că au carierele în pericol (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Când joci contra lui Dinamo te aştepţi la lucruri imprevizibile. Înaintea meciului din Cupa României s-a vorbit despre o teamă de a folosi jucători de la Dinamo, ceea ce nu a fost aşa. Acum, Ganea şi Miranda au fost sunaţi de către cei de acolo şi ameninţaţi că au cariera în pericol. Au fost sfătuiţi că ar fi mai bine să nu intre pe teren, iar dacă o vor face, să stea liniştiţi. Cei doi au dat dovadă de caracter şi m-au informat, iar decizia mea a fost să nu-i convoc la acest joc. Ei ar fi vrut să joace, însă nu am dorit să-i supun unei presiuni suplimentare. După primul meu meci ca antrenor la Astra (n.r. - 3-1 cu Rapid), Alexe a fost rechemat la Dinamo. Nu cred că e normal ca un fotbalist să joace o etapă la o echipă, iar peste o săptămână, la alta. Poate, pentru Dinamo este un joc decisiv mâine, pentru noi un nou meci de campionat şi atât'', a spus Napoli.

Antrenorul dinamovist Cornel Ţălnar declarase, miercurea trecută, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte ca jucătorii Osvaldo Miranda, Liviu Ganea şi Georgian Păun, împrumutaţi la Astra Ploieşti, să revină la echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare în pauza competiţională. "Din iarnă se pot întampla multe, în primul rând îmi doresc să revină majoritatea jucătorilor pe care îi avem împrumutaţi la alte echipe. Şi mă refer în special la Miranda, Ganea şi Păun. Îmi doresc foarte mult ca ei să revină la Dinamo şi să se integreze din nou în echipă şi să abordăm returul aşa cum trebuie", a spus Ţălnar.

Preşedintele grupării Astra Polieşti, Marcel Iancu, a afirmat că jucătorii se pot întoarce la Dinamo doar în perioada de transferuri şi numai cu acordul clubului prahovean: "Din lotul sosit de la Dinamo, Păun şi Crăciun au convenţii civile semnate cu Astra pe 5 ani. La ambii fotbalişti există clauze identice în contractul de transfer, în care se spune că clubul cedent îi poate rechema în orice perioadă de transferuri. Nu este cazul acum, iar pentru asta trebuie şi acordul jucătorilor, dar şi al nostru. Ganea este sub contract cu noi până pe 30 iunie 2010, Miranda până pe 31 decembrie 2009. Atmosferă această au creat-o cei de la Dinamo încă înaintea meciului de Cupă, însă, indiferent cine va fi marţi în teren, nu ne vom preda''.

Iancu a mai spus că nu a primit semnale din partea fanilor dinamovişti că ar dori cele 225 de bilete alocate lor, însă a reamintit de garanţia de 60.000 de lei cerută de clubul Astra acestora.

Partida Astra Ploieşti - Dinamo Bucureşti, din etapa a XVI-a a Ligii I, se va disputa marţi, de la ora 20.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici