Năstase spune că Simona Halep poate juca finala la Wimbledon

Fostul tenisman Ilie Năstase a declarat că Simona Halep, care a disputat finala întrecerii de Grand Slam de la Roland Garros, poate ajunge în ultimul act şi la turneul de la Wimbledon care se va desfăşura în perioada 23 iunie - 6 iulie.

555 afișări
Imaginea articolului Năstase spune că Simona Halep poate juca finala la Wimbledon

Năstase spune că Simona Halep poate juca finala la Wimbledon

"Iarba e altceva, pentru toată lumea nu numai pentru ea. Cine e cel mai bine pregătit ăla câştigă. Dar poate să mai facă încă o finală. Da, se poate. Pe iarbă totul se poate. Vor fi mai multe surprize la Wimbledon decât la Roland Garros", a spus, duminică, Ilie Năstase, când a fost întrebat despre şansele jucătoarei române la Wimbledon.

El a adăugat că abandonul Simonei Halep în turul doi al turneului de la 's-Hertogenbosch (Olanda), din cauza unor dureri la omoplatul drept, nu trebuie să fie un motiv de îngrijorare. "Când joci mult asta se întâmplă. I s-a întâmplat şi lui Nadal şi tuturor celor care joacă foarte mult şi câştigă şi nu trebuie să ne speriem. Noi nu prea aveam timp să ne antrenăm, nu prea aveam şansa asta. Ei acum au turnee premergătoare. Noi intram direct, toţi cu aceleaşi şanse. Pe iarbă e puţin diferit, îţi trebuie puţin antrenament. Din păcate Simona a abandonat în Olanda, era un bun prilej pentru ea să se antreneze", a adăugat fostul tenisman.

Năstase speră ca Horia Tecău să câştige în sfârşit proba de dublu de la Wimbledon după cele trei finale pierdute. "Tecău a jucat, a făcut trei finale, e o performanţă şi asta, dar trebuie câştigat. Eu mă duc trei zile la Wimbledon. Din păcate, sunt invitat doar trei zile", a afirmat Ilie Năstase, care a dat, dumincă, startul în Crosul Copiilor.

Fostul tenisman Ilie Năstatse şi preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, au fost prezenţi, duminică, la Arena Naţională din Bucureşti, la startul crosului caritabil "Copii pentru Copii".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici