Naţionala de futsal, învinsă în primul meci de pregătire cu Georgia

Naţionala de futsal a României a pierdut primul meci test din acest an, disputat la Tbilisi, în compania selecţionatei Georgiei.

110 afișări
Imaginea articolului Naţionala de futsal, învinsă în primul meci de pregătire cu Georgia

Sursa foto: FRF

”Tricolorii” au fost învinşi marţi seară cu 4-2 de Georgia. Pentru România au marcat Manya Szabolcs şi Attila Gall, acesta din urmă aflându-se la debutul în prima reprezentativă, se arată pe site-ul FRF.

“A fost un prim test foarte util. Toţi jucătorii, mai puţin Mihnea Toader, care a avut probleme medicale, au primit minute. Am dorit să îi vedem la lucru pe toţi, mai ales că unii dintre băieţi s-au aflat la prima convocare”, a spus selecţionerul Endre Kacso.

România îşi poate lua revanşa miercuri, când este programată a doua partidă test cu Georgia, de la ora 16 (ora României).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici