Naţionala masculină de polo pe apă debutează luni la Campionatul Mondial de la Doha

  • Echipa naţională masculină de polo pe apă va fi prezentă la Campionatul Mondial de Polo de la Doha (Qatar), după ce a obţinut calificarea la competiţie clasându-se pe locul 8 la Campionatul European din Croaţia.
  • Tricolorii sunt repartizaţi în Grupa D, alături de Kazakhstan, Italia şi Ungaria.
69 afișări
Imaginea articolului Naţionala masculină de polo pe apă debutează luni la Campionatul Mondial de la Doha

Naţionala masculină de polo pe apă debutează luni la Campionatul Mondial de la Doha

România îşi face debutul la Doha luni, 5 februarie 2024, cu meciul contra Ungariei.

Programul complet al României, din faza grupelor:

• România – Ungaria – 5 februarie, 19:30
• România – Kazakhstan – 7 februarie, 15:00
• România – Italia – 9 februarie, 11:00

Componenţa lotului României: Colodrovschi Silvian, Ţic Marius, Vancsik Levente, Belenyesi David, Drăguşin Mihai, Tudor Fulea, Andrei, Vlad Georgescu, Neamţu Andrei, Iudean Francesco, Oanţa Nicolae, Tepeluş Andrei, Bota David, Vrânceanu Ionuţ, Lutescu Matei.
Antrenor principal: Rath Bogdan, Antrenor secund: Deacu Alexandru

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici