Naţionala României s-a calificat la Campionatul Mondial de handbal feminin

România s-a calificat, miercuri, la turneul final al Campionatului Mondial de handbal feminin, ce va avea loc în Spania, în luna decembrie a acestui an. Tricolorele au învins în dublă manşă reprezentativa similară a Macedonia de Nord.

442 afișări
Imaginea articolului Naţionala României s-a calificat la Campionatul Mondial de handbal feminin

Naţionala României s-a calificat la Campionatul Mondial de handbal feminin

După ce în manşa tur au învins la Bucureşti, cu 33-22, handbalistele tricolore s-au impus în mod şi mai categoric, în manşa secundă, jucată miercuri la Skopje, impunându-se cu scorul de 35-20 (18-10).

Golghetera României în acest meci a fost Laura Moisa, care a marcat 8 goluri. O evoluţie foarte bună a avut şi portarul Yuliya Dumanska.

România îşi menţine astfel recordul de participări neîntrerupte la Campionatul Mondial, fiind prezentă la toate ediţiile din ultimii 20 de ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici